arrow_drop_up arrow_drop_down

Nu eens wél afvallen?

Krijg toegang tot 7 van mijn belangrijkste inzichten in hoe je wél afvalt, en dit vol kunt houden. Je leert:


  • Hoe je afvalt met zo  min mogelijk moeite
  • Waar je op moet focussen voor resultaat
  • Waarom afvallen niet lukt (en hoe je dit kunt tackelen)
  • Hoe je jojo'en kunt voorkomen
  • Hoe je dit combineert met een druk leven
50%
Ontvang m'n e-book gratis bij inschrijving
En laat het vetverlies maar beginnen!
We hebben een hekel aan spam.
Ja, ik wil toegang!

EINDELIJK WÉL RESULTAAT

Door dit e-book zag ik door de bomen het bos weer. Het heeft me de juiste focus gegeven. Achteraf was het afvallen makkelijker dan gedacht

Layla Jane Bond

Mijn naam is Jan Barn. Ik ben de eigenaar van JanBarn.nl en heb een praktijk in vetverlies, gezonder en vitaler worden in Volendam.. De afgelopen jaren heb ik me flink verdiept in deze onderwerpen.


Eén van m'n grootste frustraties in de afvalbranche is dat er ontzettend veel onzin wordt verspreid. Het gevolg is dat mensen hun leven in gaan richten naar deze - allicht goedbedoelde -adviezen. Hierdoor kunnen flinke beperkingen in hun kwaliteit van leven ontstaan. Hieruit ontstaat ook een verstoorde relatie met voeding. Onnodig, vind ik.


Het is mijn missie om mensen te voorzien van onderbouwde informatie die toegepast kan worden. Wat ik merk is dat mensen hierdoor veel relaxter worden tijdens hun afvalproces. Hun leven komt niet meer in dienst te staan van hun eten en lichaam, eerder andersom. Zoals het hoort.


Wat je onder andere gaat leren:

  • Hoe je door simpele trucs automatisch afvalt
  • De kracht van de ViVo methode
  • Wat de grootste killers zijn voor jouw resultaat
No nonsense
Doelgericht
Simpel verwoord

Download hier mijn 7 beste inzichten

Krijg hier toegang tot deze inzichten die voor mij, en anderen, échte  gamechangers  zijn geweest.

50%
Schrijf je in en ontvang m'n e-book gratis
Laat het vetverlies maar beginnen!
We hebben een hekel aan spam.
Ja, ik wil toegang!