Personal Coach Jan Barn

Slanker, fitter en gezonder worden?

Ontdek het met mijn Lifetime in Shape methode

Persoonlijk
Ik neem uitgebreid de tijd voor je
Doelgericht
Zo efficiënt en gezond mogelijk
Invalshoeken
Voeding, stress, zelfbeeld en gewoontes
Stok
Zacht op de cliënt, hard op de zaak
Leefstijlcoach, vitaliteitscoach, pijntherapeut Jan Barn

Dus jij wilt voor altijd in shape blijven?

Doen we.

Maar eerst even dit.


Mijn coaching is niet voor iedereen geschikt.


βœ” Hij is voor personen die een betere leefstijl willen opbouwen (binnen hun drukke bestaan).

βœ” En voor mensen die  willen veranderen  voor een gezonder lichaam en meer geluksgevoel.


Het is een sneltraject leefstijl-optimalisatie voor aanpakkers. Met 12 weken intensieve coaching: op je gewicht, je gewoontes, je stress, je voeding, je slaap en je geluk. 


Wetenschappelijk onderbouwd, wel zo prettig.

'Als je dit niet kan volhouden weet ik het ook niet meer'


Ik kom bij Jan voor een standaard voedingsschema om fitter en droger te worden. Al snel wordt duidelijk dat ik dat eigenlijk niet wil, maar dat ik zoek naar iets dat ik voor de rest van mijn leven vol kan houden. En dat is gelukt.


Na tien weken kijk ik veel relaxter naar voeding, begin ik door te krijgen wat mijn juiste hoeveelheden zijn en kies ik bewust of dat taartje het wel of niet waard is op dat moment. Het verbaast me hoeveel er tussen je oren afspeelt bij voeding. Dankzij Jan ga ik hier nu heel anders mee om.


Het traject is op het eerste gezicht kostbaar, maar je krijgt er een hoop voor terug. Jan neemt wekelijks ruim de tijd voor je, en hij is altijd bereikbaar als je vragen hebt. Doordat je alles mag eten wat je wil is het goed te doen. Als je dit niet vol kan houden weet ik het ook niet meer.

Edwin Kamst


> 6 kg verloren

> 7 cm kwijt

> Spiermassa

'Zonder honger, shakes, pillen en ellende afvallen'


Je weet eigenlijk wel wat goed en fout is. Maar slecht eten is een soort verslaving. Gelukkig heb ik nu een balans gevonden tussen afvallen en veel en lekker eten. Het gaat om je voeding managen. In het begin kostte me dit veel moeite. Met name de suikers waren een probleem, maar toen de knop eenmaal om was ging het vanzelf. Nu eet ik alles wat ik wil zonder stress. 


De gesprekken met Jan waren zeer interessant en hebben me ook op andere vlakken aan het denken gezet. Zo geef ik mezelf nu iedere dag een schouderklopje, dat zou ik voorheen nooit doen. Op veel punten heb ik nu rust en straal ik veel meer. Jan laat je zien hoe het ook kan, zonder honger, shakes, pillen en andere ellende.

Angelien Schilder


> 13 cm kwijt

> 8 kg verloren

Leefstijlcoach, vitalitaliteitscoach, pijntherapeut Jan Barn

Wie ben ik?

Voormalig Rechtenstudent. 


Door chronische buikpijn (PDS) op eigen ontdekkingstocht gegaan. Na meerdere opleidingen ontdek ik dat het niet alleen om voeding gaat, maar ook je stress, emoties, je geluksgevoel, je verwachtingsbeeld, mindset en je zelfbeeld. 


Dat alles zorgt dat je lekker in je vel zit. 

De skills hiervoor leer ik je graag.

Uiteindelijk zoek je geluk, kijk maar:

Je zoekt geluk

Je wil buikomvang verminderen? Je voelt je daarna trotser (geluk).

Je wil meer zelfvertrouwen? Je zit dan lekkerder in je vel (geluk).

Je wil minder stress? Je ervaart daarna meer rust (geluk).

Je wil fitter worden? Je hebt meer energie (geluk).


Geluk overkomt je niet, daar moet je voor werken - Jan Barn

'Nu geeft het toch niet meer voor vandaag'

 

Ik wil nu gewoon echt gewicht kwijt raken, want ik zit niet meer lekker in mijn vel. Na talloze diëten eindig ik zwaarder dan hoe ik begon, en dat moet over. De kilo’s moeten eraf, en eraf blijven. Dat is gelukt. 

 

Ik wist al een hoop over voeding, maar Jan heeft me nog bewuster gemaakt over hoe het werkt, en de rol van je psyche. Ik vond de weekenden moeilijk, dan wil ik meer genieten. Voorheen dacht ik vaak: ‘Ik heb iets lekkers genomen, nu geeft het toch niet meer voor vandaag’, maar nu houd ik er gewoon rekening mee en is er niets aan de hand. Ik ervaar veel minder stress van voeding en denk dit zeker zelf voort te kunnen zetten. 

 

Het had alleen wat sneller mogen gaan, maar ook dat heb ik een plek kunnen geven. Als ik zo doorga behaal ik mijn einddoel vanzelf, zonder zwaar dieet en met zo min mogelijk moeite. 

Jeanet Schilder


> 6 kg lichter

> 8 cm buikomvang verloren

‘Ik straal weer’

 

Ik dacht dat ik voor voeding kwam, maar na 5 minuten ging het meteen over de echte oorzaak: stress. En ik zat niet lekker in mijn vel. 

 

Dat betekende voor mij dat ik dingen moest vertellen die ik nooit durfde te zeggen. Dat vond ik zeer spannend, maar wat was het het waard. Héérlijk dat ik in vertrouwen mijn ei kwijt kon. Er is geen goed of fout, en Jan oordeelt niet. Hij heeft me geholpen met grenzen aangeven, met ‘nee’ leren zeggen zonder schuldgevoel en met voor mezelf opkomen. 

 

Het is grappig hoeveel invloed dat heeft op mijn leven. Ik kan nu weer volop genieten van chocomel, moppies en chips. Ik ben over de drempel van de sportschool gestapt, en ik zit gewoon lekker in mijn vel. Ik straal weer, en dat was ik kwijt.

Nathalie Sickmann


> Lacht en straalt de hele dag

Je bereikt geluk door de volgende 4 pijlers:

Voeding, stress, leefstijl (herstel) en zelfbeeld.


Zonder het één bereik je het andere niet. Je kunt alleen 'gezonde' voeding eten, maar als je ontevreden bent over je uiterlijk zul je nooit gelukkig zijn. Of energiek. En wat denk je van stress? Als je constant druk ervaart in je werk, je relatie(s), je spiegelbeeld, je eigen verwachtingen, ben je opgejaagd. Gestrest. Niet gelukkig, dus.


Ik neem je aan de hand mee in al deze aspecten, totdat je rust ervaart.


pijlers voor geluk

Edwin Karregat

> 7 kg verloren

> Mentaal véél sterker

'Ik heb mijn eigen berg verslagen'

Ik wil geen dieet waar ik langdurig weinig mag eten en drinken. Of zelfs trek heb. En ik wil ook geen uren sporten terwijl ik moe en futloos ben. Gelukkig hoeft dat allemaal niet.

 

Ik heb van nature geen aanleg tot overgewicht, ik heb altijd gesport en voldoende energie. Jaren geleden liep ik nog een marathon binnen 4 uur. Dat verandert als ik minder beweeg en meer (uit) eet en drink. Plots heb ik overgewicht, minder energie en voel ik me mentaal slechter. En dat terwijl het zakelijk steeds drukker wordt. Ik probeer het nog op te pakken, maar het lukt me niet. Ik val steeds terug. Tot ik bij Jan terecht kom.

 

Bij de intake hebben we gelijk een klik, en Jan legt direct de vinger op de zere plek. Ik besluit om een 1 op 1 traject met hem aan te gaan, waar alles de revue passeert: voeding, mindset, stress, sociale en zakelijke activiteiten. Hij benadrukt dat ik zelf keuzes moet leren maken, vanuit autonomie.

 

De consulten werpen hun vruchten af: ik maak betere keuzes. Zowel privé als zakelijk. Ik voel me mentaal veel sterker, mijn gewicht daalt, ik eet verrassend lekkere gerechten en ik voel me fit en sterk. Dat merkt mijn persoonlijke en zakelijke omgeving ook: ‘Je ziet er veel fitter en rustiger uit.’  

 

Door de betere keuzes heb ik meer vrije tijd voor leuke dingen. Na een half jaar vraagt mijn zwager of we samen de Mont Blanc (4800 m.) gaan beklimmen. ‘Tuurlijk!’ zeg ik. Een halfjaar trainen en gezond eten later, eindigen 4 van de 8 deelnemers de top. Wij ook, waarbij ik de oudste van de groep ben. Het geeft een onbeschrijflijke kick om na al die inspanning dat doel te bereiken!

 

Jan is een warme persoonlijkheid, die toch streng voor zijn leerling kan, en moet, zijn. Ik heb veel van hem geleerd en ik ben hem enorm dankbaar dat hij mij liet inzien dat je véél meer kunt bereiken dan dat je zelf denkt. Zolang je maar bewust bent van je acties, en je bij jezelf blijft. Ik voel me beter dan ooit, en kijk niet meer tegen de spreekwoordelijke berg op. Dank je wel!

je bent in balans

Je leert in 12 weken de basis voor een gezond en gelukkig leven

Door je voeding, leefstijl, stress en zelfbeeld in balans te brengen. Je hebt hier vaardigheden voor nodig. Die leer ik je tijdens de coaching.

Hoe werkt de coaching precies?

We werken intensief:

Wekelijks een consult van één uur. 

Dagelijks contact via Whatsapp.

Wekelijks contact via de mail. 


Je krijgt feedback op alles wat je eet, wat je beweegt, je stress en hoe je je emotioneel gezien voelt. Dán werkt het pas echt.


Ik noem dat: skills opbouwen


Zo leer ik je je voeding, stress, gewoontes en zelfbeeld managen.


Je kunt het vergelijken met leren timmeren. Als jij weet hoe je een schroef erin draait, doe je het nooit meer verkeerd. Toch?

Zo werkt het ook met de rest. 

Ik ben gestart bij Jan Barn met als doel om wat kilo’s kwijt te raken en een voedingsschema op te bouwen waar ik op terug kan vallen, en waar ik mezelf aan kan houden. Met uiteraard wel af en toe een uitzondering, want het moet wel leuk blijven. Dat is gelukt! Ik ben in ruim 3 maanden bijna 7 kilo kwijt. Dat ging geleidelijk aan, en daarom kon ik het volhouden.

 

Ik was vooraf bang dat ik erg weinig calorieën mocht eten, en veel trek zou ervaren. Ik wilde ook nog genoeg energie overhouden om te werken. Maar, het tegendeel bleek waar. Toen ik de juiste balans in mijn voeding vond viel ik af, had ik véél energie en totaal geen trek. Ideaal. En juist ook omdat ik in het weekend een wijntje mag drinken is het goed vol te houden. 

 

Jan is oprecht geïnteresseerd in je doen en laten. Hij heeft me inzicht gegeven in mijn voeding, maar ook in mijn mindset. Alles passeert de revue. Het was het meer dan waard.

Michael Sterk


> 7 kg verloren

> Een voedingspatroon waar ik op terug kan vallen

Ik wilde door het LIS programma 5 kg afvallen, en dat is gelukt! Op het dikste gedeelte van mijn buik ben ik 14 cm verloren. Helemaal super.

 

Ik heb met name met mijn voeding en stress stappen gemaakt. Vroeger at ik veel te weinig, nu eet ik heel gevarieerd, lekker, en datgene dat goed is voor mijn lichaam. Daardoor heb ik véél meer energie en kracht in mijn lijf. Ik merk ook dat zonder schuldgevoel een koekje kan eten. Vroeger had ik gedacht: ‘Oh, de eerste zit nu toch al in, dan maakt de volgende ook niet meer uit.’ Nu vind ik het na één koekje wel genoeg. Wát een rust…

 

Door de stresslessen kan ik mijn stress nu veel beter inschatten. Soms heb ik stress nodig om wat gedaan te krijgen, het moet niet alleen teveel worden. Zodra dat wél gebeurt, heb ik de tools om dat weer in balans te krijgen. 

Simone Spaargaren


> 5 kg lichter

> 14 cm buikomvang verloren

Geen losse tips, maar een methode.


We gaan aan de slag met 4 vaardigheden:

1. Je voeding managen (volgens de LMH-methode)

✳ Hoe eet je gezond?

✳ Hoe verlies je buikomvang zonder calorieën tellen?

✳ Hoe integreer je (onverwachte) uitstapjes in jouw persoonlijke plan?


Na deze module weet je exact:

 •     Wat het ideale voedingspatroon is
 •     Wat je in iedere situatie moet eten
 •     Welke voeding zorgt dat je afvalt of aankomt
 •     Wat je moet eten voor een optimale gezondheid
 •     Hoe je alcohol, feestjes en BBQ's kunt implementeren in een gezond patroon

2. Je gewoontes managen (volgens de PowerHabits-methode)

✳ Hoe houd jij je nieuwe leefstijl voor altijd vol?

✳ Hoe bouw je goede gewoontes op – zelfs met Lays chips?

✳ Hou bouw je slechte gewoontes af – terwijl je Netflix kijkt?


Na deze module weet je exact:

 •      Hoe je succesvolle patronen opbouwt
 •      Waar je op moet focussen voor succes
 •      Wat de meest voorkomende valkuilen zijn
 •      Hoe het komt dat je slank blijven niet volhoudt

3. Je stress managen (volgens de StressRelease-methode)

✳ Hoe verlaag je stress?

✳ Waar komt jouw stress vandaan?

✳ Wat doe je als het een dag tegen zit?


Na deze module weet je exact:

 •      Hoe je 'nee' leert zeggen
 •      Hoe je niet meer gestrest raakt van voeding
 •      Hoe je je overall bezien ontspannender voelt
 •      Hoe je in iedere situatie focus houdt en rustig blijft

4. Zelfacceptatie en trots (volgens de CoreConfidence-methode)

✳ Hoe werkt zelfacceptatie?

✳ Hoe word je weer trots op jezelf?

✳ Hoe houd je jezelf gemotiveerd – mét dips?


Na deze module weet je exact:

 •      Hoe je jezelf accepteert 
 •      Hoe je jezelf gemotiveerd houdt
 •      Hoe je jezelf iedere dag trotser voelt
 •      Hoe je dagelijks véél meer rust ervaart
Hoe zit het met eten?

Hoe zit het met eten?

Ik wil dat je weer rust ervaart van voeding. Dat houdt voor mij in: je mag alles eten wat je wilt, zolang je het maar kunt managen.


En met alles doel ik ook op: pizza, chocola en friet.  

Het beste dieet is het dieet dat je kunt volhouden. Als jij hiervoor appeltaart nodig hebt, dan bouwen we daar omheen.

Barbara Schilder

> 10 kg verloren

> 30+ cm buikomvang kwijt

‘Ik had een echte haat-liefde verhouding met voeding’

Eten veroorzaakte een constant gevoel van stress. Ik hou van lekker eten, en van koken, maar tegelijk hield dat me ook in zijn greep. Bij alles dat ik at dacht ik: ‘Zou ik dit nou wel doen?’ En: ‘Dit is gezond, dus dan kan ik er nog wel één nemen.’ En alles dat lekker was eindigde met: ‘Maar het is niet zo goed voor me, dus laat maar.’ Dat was zéker zo als ik met anderen was: ik hield me altijd in, en paste me aan naar wat de rest at. Als ik daarna alleen was haalde ik de schade in.

 

Nu heb ik daar allemaal geen last meer van. Waarom? Omdat ik geleerd heb hoe ik mijn voeding moet managen. Het is nu ‘gewoon voeding’. Niets meer, en niets minder. De stress rondom voeding is weg. En nu ik mijn gewoontes onder de knie heb, zakken mijn gewicht en mijn omvang in een goed tempo. Dat voelt écht fantastisch. Ik kan het dus wel.

 

Dat had ik voor het traject nooit gedacht. Ik wilde afvallen, buikomvang verliezen, lekkerder in mijn vel zitten en meer energie krijgen. En ik was bang dat het weer een traject op wilskracht zou worden, dat ik uiteindelijk toch niet zou volhouden. Gelukkig is dat anders afgelopen.   

stress en frustratie

Stress en frustratie

Constant gevoel van falen.

Een opgejaagd gevoel.

Je emoties weg eten.

Niet goed slapen.

Prikkelbaar.

Moe.


Dat zijn tekenen dat je teveel chronische stress en frustraties ervaart. Ik leer je om je stress te managen, niet te minderen. Op het moment dat je ervaart dat je de situatie 'aan kan' valt de druk weg. 

'Een vitaliteitscoach in hart en nieren'


Drie maanden geleden gestart met een traject bij Jan! Een vitaliteitscoach in hart en nieren. Hij weet zijn kennis, ervaring en enthousiasme zo goed over te brengen dat het mij onwijs gestimuleerd heeft om mijn uiteindelijke doelen te behalen, en nog belangrijker: op een natuurlijke wijze de knop om te zetten in mijn hoofd. Bij vragen en bij het ervaren van lichamelijke problemen was Jan heel goed te bereiken en echt doelgericht om uit te zoeken wat de reden was en vooral hoe dit opgelost kon worden.

Omdat ik veel lichamelijke ongemakken/ blessures had, was het sporten lastig. Eigenlijk d.m.v. gezond eten, vaste tijden eten, de verdere adviezen en recepten app van Jan ben ik in gewicht van 73 naar 66,6 kilo gegaan. Dat is voor mij niet eens het belangrijkste. Het belangrijkste is dat ik zoveel energieker en lekkerder in mijn vel zit. Mijn levensstijl is zo ten positieve veranderd, mijn weerstand is zoveel groter en en mijn bloedwaarden zijn erg mooi!! Ook heel belangrijk.

Ik heb inmiddels alle tools en handvatten in mijn bereik om dit nu zelf goed voort te zetten. Hier heb ik alle vertrouwen in want de knop is echt om. Bedankt Jan!! Ik kan het eenieder aanraden.
Miriam Wimmers


> 6,4 kg lichter

> Véél energieker

‘Ik wilde in korte tijd veel afvallen, maar heb onderweg gemerkt dat dat niet zo werkt’


Ik ga naar Jan omdat ik wil afvallen en omvang wil verliezen. Dat is gelukt! Maar het liep anders dan gedacht. Ik wilde in korte tijd veel afvallen, maar onderweg merkte ik dat dat niet zo werkt. Nu ben ik op het punt dat het getal op de weegschaal een losse waarde is. Je zelfbeeld staat hier los van. Uiteindelijk gaat het om één ding: tevreden zijn met hoe je eruit ziet.


Voor mij was het lastig dat ik zóveel mocht eten. Ik dacht eerder het tegenovergestelde: een zwaar dieet. Dit voedingspatroon kan ik voor altijd volhouden. 


Jan, je bent de beste coach die iemand zich kan wensen. Je straalt rust uit, je geeft me vertrouwen, ik mag mezelf zijn en je veroordeelt niet. Je hebt me zéker geholpen met mijn zelfbeeld en met mijn mindset. Je bent een topper. Zeker aan te raden!

Nancy Smit


> 7 cm buikomvang verloren

> 2 kg lichter

Ik wil dit, en nu?

plan gratis intake

Ik begin altijd met een gratis intake

Zo kijken we of het klikt.

En of je geschikt bent voor mijn manier van doen.


Wel zo handig, gezien we veel samen gaan werken. Via onderstaande knop kun je rechtstreeks in mijn agenda een afspraak plannen. Jij kiest of de afspraak online via Zoom of Skype gebeurt, of in mijn praktijk in BodyResults te Volendam.

JanBarn logo

Samengevat:

 • Je leert een voedingspatroon dat je voor de rest van je leven vol kunt houden
 • Je wordt niet beperkt in voedingskeuzes
 • Je ervaart véél meer rust over voeding
 • Je leert je stress managen, zodat je langzaam rustiger wordt
 • Je krijgt dagelijks meer zelfvertrouwen: in je lichaam, in je looks en in je kunnen
 • Je leert je gedrag managen, zodat je het uiteindelijk zonder mij kunt
 • Je leert jezelf weer op nummer één zetten in je leven
 • Je leert hoe je 'nee' kunt zeggen tegen anderen
 • Je komt er steeds meer achter wat je leuk en belangrijk vindt
 • Je gaat van je spiegelbeeld houden
JanBarn logo

Je bent geschikt als:

 • Je aanpakt. We gaan aan de slag met jouw gedrag, er is maar één persoon die dat aan kan passen 
 • Je wil veranderen, anders geeft het niet
 • Je klaar bent met hoe je eruit ziet, en hoe je je voelt
 • Je één uur per week de tijd hebt om langs te komen
 • Je dagelijks meer geluk wil ervaren
 • Je het maximale uit je lichaam wil halen
 • Je klaar bent met emotie-eten
 • Je minder buikpijn wil
 • Je voor altijd in shape wil blijven
 • Je je grenzen aan wil leren geven
 • Je de stappen wil gaan zetten om het resultaat te behalen
 • Je voor jezelf leert kiezen, en ernaar leert handelen. Alleen zo zet je jezelf weer op nummer 1

Christa Bond

> 10 kg lichter

> 10 cm buikomvang verloren

‘Het roer moest om’

Na verschillende afslankpogingen start ik het traject sceptisch. Straks wéér een programma waar ik 6 keer per week moet sporten en een streng dieet moet volgen. Maar dat is niet nodig om flink af te vallen. Jan heeft me alles over voeding geleerd wat ik moet weten. Ook hoe ik af en toe wat lekkers (zoals een koekje) in een gezond voedingspatroon kan stoppen. En juist dat gaf me rust. Ik dacht meteen: ‘Hè, hè, dit kan ik volhouden.’ 

 

We zijn ook ingegaan op het stuk mindset. Eén van de dingen die me bijgebleven is, is: vind ik het de moeite waard om dit nu te eten? Zo ben ik heel anders tegen voeding aan gaan kijken, en kan ik sneller iets laten staan (of ik eet het zonder schuldgevoel op). 

 

Dat zie ik ook terug in mijn resultaat. Ik ben ondertussen meer dan 10 kilo kwijt, en ik ben meer dan 10 cm buikomvang verloren. Ben ik er al? Nee. Maar ik weet wat ik moet doen om zo door te gaan. 

Personal Coach Jan Barn
€175,-
€ 125,- /maand

Personal coaching

 • Wekelijks contact via de mail
 • Dagelijks contact via Whatsapp
 • Wekelijks live consult van 1 uur
 • Online via Zoom of live in mijn praktijk in BodyResults
 • Totaalaanpak: voeding, stress, gewoontes en zelfvertrouwen

Tijdens de intake neem ik ruim de tijd om alle tools, software en progressie-methodes uit te leggen. Je zit nergens aan vast.

                   

Vraag & antwoord over 1 op 1 coaching

Krijg ik straks een standaard voedingsschema?

Absoluut niet. Sterker nog, je krijgt helemaal geen schema. Ik leg je van A tot Z uit hoe voeding werkt, waarin we rekening houden met jouw voorkeuren. Eet je graag een broodje leverworst? Dan gaan we dat erin verwerken. Uiteindelijk werkt een voedingspatroon als je het volhoudt, daar horen 'lekkere' dingen in. Een standaard schema werkt nooit voor de rest van je leven.

Zijn er kosten aan de intake verbonden?

Nee, die is gratis. Ook als je besluit om geen traject te starten.

Mag ik straks alleen nog maar sla eten?

Nee, tenzij je erg van sla houdt ;-). Tuurlijk zullen er aanpassingen aan je voedingspatroon moeten komen, anders krijg je geen andere resultaten. Maar je gaat zΓ©ker niet alleen sla eten. Mensen zijn eerder verbaasd over de hoeveelheid die ze mogen eten, dan dat ze omkomen van de trek.

Moet ik naar de praktijk in Volendam komen?

Nee, je kunt de coaching ook online krijgen via Zoom of Skype.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Stuur een mailtje naar info@janbarn.nl, of app naar: 0299 240010 (ja, je kunt naar dat nummer appen πŸ˜‰).

               

‘Ik dacht dat ik allemaal dingen moest gaan eten die ik niet lust’

 

De dag vóór ik naar Jan toe ga eet ik snel nog een mars. ‘Straks mag het niet meer’, zeg ik nog tegen mezelf. Maar dat blijkt niet zo te zijn. Jan leert me dat ik álles mag eten, als ik er maar juist mee omga. Vooral dat ik nog wél een borrel in het weekend mag, zorgt dat ik het volhoud. 

 

Ik ben ondertussen meer dan 27 cm buikomvang verloren, meerdere kilo’s kwijt, en het gaat nog steeds de goede kant op. Maar het belangrijkste verschil? Ik kijk weer trots in de spiegel. Daar kan niets tegenop. 

Lindy Kamst


> 27 cm buikomvang

> 8 kg

‘Dit voedingspatroon is écht niet moeilijk vol te houden’

 

Ik ga naar Jan om een paar pondjes te verliezen. En het eerste dat ik dacht was: ‘Straks moet ik weer op een streng dieet.’ Maar Jan bewijst het tegenovergestelde. Sterker nog, voeding is voor mij véél eenvoudiger geworden. Dit voedingspatroon is echt niet moeilijk vol te houden. 

 

Jan, je aanpak is top! En duidelijk. Ik denk dat je methode voor iedereen het beste is, speciaal voor mensen die vaak crashdiëten volgen en last hebben van het jojo-effect. Ga zo door!

Dennis de Boer


> 8 cm buikomvang

> 3 kg

‘Ik ben weer tevreden met hoe ik eruit zie’

 

Ik kwam bij Jan omdat ik mijn buik eraf wilde hebben. Dat is deels gelukt. Waarom deels? Omdat ik gaandeweg het traject erachter kwam dat ik er teveel voor moest laten. Na een sessie met Jan kwamen we tot de conclusie dat ik eigenlijk al tevreden ben met de 5 kilo die ik nu verloren ben, en met hoe ik eruit zie. Het grootste verschil? Ik accepteer het en ik krijg er geen stress meer van. Heerlijk! 

Michael Tunk


> 5 kg verloren

> Tevreden met hoe ik eruit zie

Plan hier je gratis intake πŸ‘‰