Webinar: 7 hacks om slank, fit en gezond

te worden (én te blijven)

Zonder dieet, afslankpillen of poeders

09-09-2021
Start om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Your event title goes here

Be sure to have a seat

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Your event title goes here

Be sure to have a seat

16-09-2022
Starts at 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Download this E-book now, completely free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
50%
Download now

Your Events

29

SEPT
10:00

Your Event

By -speaker-

29

SEPT
10:00

Your Event

By -speaker-

29

SEPT
10:00

Your Event

By -speaker-

Wat ga je leren tijdens dit webinar?

  • Hoe 'lekker in je vel zitten' werkt, en hoe je dat kunt opbouwen
  • Wat het ongezondste voor lichaam is om te eten, en hoe je dat kunt voorkomen
  • Waarom 95% zijn voedingspatroon niet volhoudt (en jij straks wel)
  • Hoe je weer vrienden wordt met de spiegel
  • Functioneel voeden: de weg naar permanent resultaat
  • De rol van stress op afvallen en volhouden (en van welk type stress jij het meest last hebt)
  • Hoe je meer zelfvertrouwen opbouwt

Hoi, ik ben Jan Barn

Na mijn studies orthomoleculaire therapie, klinische psycho neuro

immunologie, vitaliteitscoaching, personal training, Bayesian Bodybuilding,

pijntherapie (vanuit emotie) en stresscoaching benader ik voeding holistisch. En

één ding staat vast: je hebt niks aan extra stress over voeding.


Functioneel voeden geeft rust. Daarom leer ik je welke bouwstoffen je lichaam

nodig heeft, wat je daarvoor moet eten en hoe je stress en emotie loskoppelt

van voeding. Zo hou je je voedingspatroon wél vol.

Wat zeggen oud cliënten over mijn methode?

'Als je dit niet kan volhouden weet ik het ook niet meer'


Ik kom bij Jan voor een standaard voedingsschema om fitter en droger te worden. Al snel wordt duidelijk dat ik dat eigenlijk niet wil, maar dat ik zoek naar iets dat ik voor de rest van mijn leven vol kan houden. En dat is gelukt.


Na tien weken kijk ik veel relaxter naar voeding, begin ik door te krijgen wat mijn juiste hoeveelheden zijn en kies ik bewust of dat taartje het wel of niet waard is op dat moment. Het verbaast me hoeveel er tussen je oren afspeelt bij voeding. Dankzij Jan ga ik hier nu heel anders mee om.


Het traject is op het eerste gezicht kostbaar, maar je krijgt er een hoop voor terug. Jan neemt wekelijks ruim de tijd voor je, en hij is altijd bereikbaar als je vragen hebt. Doordat je alles mag eten wat je wil is het goed te doen. Als je dit niet vol kan houden weet ik het ook niet meer.

Edwin Kamst


> 6 kg verloren

> 7 cm kwijt

> Spiermassa

'Zonder honger, shakes, pillen en ellende afvallen'


Je weet eigenlijk wel wat goed en fout is. Maar slecht eten is een soort verslaving. Gelukkig heb ik nu een balans gevonden tussen afvallen en veel en lekker eten. Het gaat om je voeding managen. In het begin kostte me dit veel moeite. Met name de suikers waren een probleem, maar toen de knop eenmaal om was ging het vanzelf. Nu eet ik alles wat ik wil zonder stress. 


De gesprekken met Jan waren zeer interessant en hebben me ook op andere vlakken aan het denken gezet. Zo geef ik mezelf nu iedere dag een schouderklopje, dat zou ik voorheen nooit doen. Op veel punten heb ik nu rust en straal ik veel meer. Jan laat je zien hoe het ook kan, zonder honger, shakes, pillen en andere ellende.

Angelien Schilder


> 13 cm kwijt

> 8 kg verloren

Schrijf je in voor het webinar. Ik stel je niet teleur (hoop ik 😉)

09-09-2021
Ik begin om 19:30
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Melissa Plat

- 7 kg

- 10 cm 

‘Ik eet álles wat ik wil en val af. Geweldig’

Ik ben klaar met mijn gewicht en moeheid. Het lukt me iedere keer een paar maanden om af te vallen, maar daarna eindig ik zwaarder dan mijn startgewicht. Tot het LIS traject.

 

Nu weet ik exact wat ik moet doen als het tegen zit. Ik blijf gemotiveerd na een verjaardag, dag ziek zijn of een ‘ongezonde’ maaltijd en ervaar geen stress meer over voeding. Ik ben ook zéér opgelucht dat het geen broccoli-kip-rijst dieet is. Integendeel, ik eet alles wat ik wil en val af. Geweldig.

 

Met alles wat ik geleerd heb ben ik zelfs in december gewicht verloren.

'Nu geeft het toch niet meer voor vandaag'

 

Ik wil nu gewoon echt gewicht kwijt raken, want ik zit niet meer lekker in mijn vel. Na talloze diëten eindig ik zwaarder dan hoe ik begon, en dat moet over. De kilo’s moeten eraf, en eraf blijven. Dat is gelukt. 

 

Ik wist al een hoop over voeding, maar Jan heeft me nog bewuster gemaakt over hoe het werkt, en de rol van je psyche. Ik vond de weekenden moeilijk, dan wil ik meer genieten. Voorheen dacht ik vaak: ‘Ik heb iets lekkers genomen, nu geeft het toch niet meer voor vandaag’, maar nu houd ik er gewoon rekening mee en is er niets aan de hand. Ik ervaar veel minder stress van voeding en denk dit zeker zelf voort te kunnen zetten. 

 

Het had alleen wat sneller mogen gaan, maar ook dat heb ik een plek kunnen geven. Als ik zo doorga behaal ik mijn einddoel vanzelf, zonder zwaar dieet en met zo min mogelijk moeite. 

Jeanet Schilder


> 6 kg lichter

> 8 cm buikomvang verloren

‘Ik straal weer’

 

Ik dacht dat ik voor voeding kwam, maar na 5 minuten ging het meteen over de echte oorzaak: stress. En ik zat niet lekker in mijn vel. 

 

Dat betekende voor mij dat ik dingen moest vertellen die ik nooit durfde te zeggen. Dat vond ik zeer spannend, maar wat was het het waard. Héérlijk dat ik in vertrouwen mijn ei kwijt kon. Er is geen goed of fout, en Jan oordeelt niet. Hij heeft me geholpen met grenzen aangeven, met ‘nee’ leren zeggen zonder schuldgevoel en met voor mezelf opkomen. 

 

Het is grappig hoeveel invloed dat heeft op mijn leven. Ik kan nu weer volop genieten van chocomel, moppies en chips. Ik ben over de drempel van de sportschool gestapt, en ik zit gewoon lekker in mijn vel. Ik straal weer, en dat was ik kwijt.

Nathalie Sickmann


> Lacht en straalt de hele dag

Ik leer je hoe je dit ook bereikt

Download this E-book now, completely free!

Try to persuade your visitor to download your E-book! Maybe you can make a list of the benefits or just write something about the awesome content that's inside!
50%
Download now